Tyck till om hemsidan

Vi vill gärna ha feedback på vår webbplats. Fyll i formuläret nedan med dina kommentarer.

För att vi skall veta att du är en riktig person,
krävs det att du upprepar kontrollordet nedan till vänster i textrutan till höger.

Mobilmenu
Mobilmenu
Hem
Gamla nummer
Utgivningsdatum
Prenumerera
Adressändra
Om tidningen
Annonsera
Policy
Redaktionen
TIDNINGENHEMVARNET.SE
HEMVARNET.SE
FORSVARSMAKTEN.SE
HEMVARNET
FORSVARSMAKTEN
TIDNING FÖR HEMVÄRNET
NATIONELLA SKYDDSSTYRKORNA
Hem
Hem

Policy

Tidningen Hemvärnet är en fristående, periodiskt utgiven papperstidning som ägs av Rikshemvärnsrådet. Tidningen finns även på sociala medier och driver tidningenhemvarnet.se

Tidningen är ett forum för rikshemvärnschefen och rikshemvärnsrådet för att nå personal i hemvärnet. Papperstidningen ska distribueras till alla som har kontrakt för tjänstgöring i hemvärnet. Genom tidningen kan information om hemvärnet också nå hemvärnsungdomar och veteraner, opinionsbildare samt beslutsfattare inom och utanför Försvarsmakten.

Tidningens är en förbindelselänk mellan den centrala hemvärnsledningen och den enskilde hemvärnssoldaten och mellan hemvärnssoldaterna och förbanden. Tidningen ska spegla bredden i verksamheten samt upplåta spalterna för debatt och opinionsbildande inslag i form av insändare och ledare. Tidningen ska ha en hög trovärdighet i mottagarens ögon, genom att även skriva om utvecklingsbehov och de skilda åsikter som finns i hemvärnet.

Rikshemvärnsrådet utser ansvarig utgivare som har det tryckfrihetsrättsliga ansvaret. Rådet anställer en chefredaktör som står för utformningen av tidningen.

Kalender
Tyck till om sidan