Tyck till om hemsidan

Vi vill gärna ha feedback på vår webbplats. Fyll i formuläret nedan med dina kommentarer.

För att vi skall veta att du är en riktig person,
krävs det att du upprepar kontrollordet nedan till vänster i textrutan till höger.

Mobilmenu
Mobilmenu
Hem
Om Hemvärnet
Möt en soldat
Bli hemvärnssoldat
Aktuellt & Information
Verksamhet
Uniform på jobbet-dagen
HEMVARNET.SE
FORSVARSMAKTEN.SE
HEMVARNET
FORSVARSMAKTEN
NATIONELLA SKYDDSSTYRKORNA
Hem
Hem


Nyheter från Att gå kurs på HvSS

Klicka här för att läsa mer om Att gå kurs på HvSS

Alltid redo, i skogen och på internet

Efter tre intensiva dagar av informatörs-/webbredaktörskursen på HvSS, hemvärnets stridsskola, konstaterar vi att utbildningen minst sagt har haft ett högt tempo. Det har varit ett fullspäckat schema och samtidigt funnits utrymme till skratt och kamratskap.

- Det finns ett stort intresse hos bataljonerna att skriva om sin egen verksamhet, och för det krävs driven och kompetent personal, säger Eva Sellgren, en av instruktörerna på kursen.

Fjorton personer från hela landet deltog och innehållet är allt från teori om olika texter, till att ligga på asfalten och åla för att få till den perfekta bilden under en fotoövning. Vi har fått tips och trix när det kommer till att skriva och fota, och det både diskuteras och hålls presentationer. Denna varierande blandning av aktiviteter gör att dagarna har flugit förbi, och snabbare än man vet ordet av är det dags att packa väskorna och säga hejdå till det härliga gäng som kursen bestått av, och som man trots den korta kurstiden har hunnit komma nära.

Många skratt har det blivit på vägen från varierande förkunskaper till att bli experter på allt vad arbetet som webbredaktör i hemvärnet innebär, nästan iallafall. Nu bär det av hemåt för att använda dessa kunskaper till att skapa nyhetsartiklar, informationssidor och andra mästerverk för våra bataljoner och kompanier.

Vi kan varmt rekommendera kursen för de som är intresserade och lovar att ni kommer få tre händelserika dagar som ger er en bra grund att stå på. Hemvärnet behöver fler duktiga skribenter, så tveka inte till att söka kursen när den finns tillgänglig.

- Kursen har varit jätterolig och intressant, jag har trimmat mina fotokunskaper och har fått ett nytt sätt att se på text och skrivande, säger Lars-Erik Hallinder som är en av deltagarna.

Publicerad: 2016-03-17, Att gå kurs på HvSS
Uppdaterad*: 2017-03-03

2016-03-17

Alltid redo, i skogen och på internet

Läs artikeln

Nyhetsarkivet

Kalender
Tyck till om sidan