Tyck till om hemsidan

Vi vill gärna ha feedback på vår webbplats. Fyll i formuläret nedan med dina kommentarer.

För att vi skall veta att du är en riktig person,
krävs det att du upprepar kontrollordet nedan till vänster i textrutan till höger.

Mobilmenu
Mobilmenu
Hem
Om Hemvärnet
Möt en soldat
Bli hemvärnssoldat
Aktuellt & Information
Verksamhet
Uniform på jobbet-dagen
HEMVARNET.SE
FORSVARSMAKTEN.SE
HEMVARNET
FORSVARSMAKTEN
NATIONELLA SKYDDSSTYRKORNA
Hem
Hem

332:a kompaniet

Apladalen Insatskompani

332 HV-insatskompaniet även kallat Apladalen är ett insatskompani med rötterna i den sydvästra delen av bataljonens upptagningsområde. Traditionellt har kompaniet rekryterat folk från GGVV-kommunerna (Gislaved, Gnosjö, Värnamo och Vaggeryd) och gör oftast så även idag.

Vi sätter stolthet i att vara beredda att agera i alla lägen. Med såväl stöd till civila samhället som militära insatser. Kompanichefens devis är: Först på plats, löser uppgiften. Kompaniet har ett gott rykte och är bestämda att ha kvar det. Vi ser gärna sökande som vill göra skillnad och som känner att det är viktigt att göra skillnad i människors liv, på riktigt.

Historiskt har vi varit involverade i ett flertal insatser. Mest minnesvärde den senaste tiden har varit stormen Gudrun 2005 och Översvämningen i Värnamo 2004. Vi har även varit involverade i ett flertal skogsbränder och eftersök på saknade personer. Över tiden så genomför vi skarpa bevakningsuppdrag ett antal gånger per år där vårt folk ställer upp under dygnets alla timmar som stöd till andra förband, ibland några timmar, ibland i dagar/veckor.

 

Välkomna till oss!


BLI SOLDAT

Är du intresserad av att bli soldat? Gör en intresseanmälan genom att klicka på länken "Intresseanmälan" i menyn överst!

Har du frågor om intresseanmälan eller rekryteringsgång kontakta rekrytering@mil.se eller ring Rekryteringslinjen på +46 (0)8-514 390 09 (vardagar 10.00-15.00).

Adress:
332:a Hemvärnskompaniet
Göta ingenjörregemente Ing 2
Norra Smålandsgruppen
Box 1002

575 28 Eksjö
Telefon:
0381-18000
E-post:
33bataljon@hemvarnet.se
Kalender
Tyck till om sidan