Tyck till om hemsidan

Vi vill gärna ha feedback på vår webbplats. Fyll i formuläret nedan med dina kommentarer.

För att vi skall veta att du är en riktig person,
krävs det att du upprepar kontrollordet nedan till vänster i textrutan till höger.

Mobilmenu
Mobilmenu
Hem
Om Hemvärnet
Möt en soldat
Bli hemvärnssoldat
Aktuellt & Information
Verksamhet
Uniform på jobbet-dagen
HEMVARNET.SE
FORSVARSMAKTEN.SE
HEMVARNET
FORSVARSMAKTEN
NATIONELLA SKYDDSSTYRKORNA
Hem
Hem

463:e kompaniet

Välkommen till vår verklighet

463. bevakningskompaniet är Södra Skånska bataljonens bevakningskompani.

Önskar du omväxling från vardagen, söker utmaningar, kamratskap och vill verka i ett lag med viktiga uppgifter med gemensamma mål?

Huvudsakliga uppgifter är att skydda och bevaka infrastruktur som är viktig för Försvarsmakten men också att stödja samhället vid eftersök, höga vattenflöden, bränder i skog och mark, storm, snö och större olyckor.

Kompaniet står berett att lösa uppgifter under såväl fred, kris som krig enligt Södra Skånska bataljonens motto; "vi är beredda när vårt samhälle är som minst berett!"

Vi genomför varje år varje år krigsförbandsövning (KFÖ) 7 - 4 dagar, särskild övning befäl (SÖB) 2 dagar och kompletterande utbildning timmar och dagar. under året.

Södra Skånska bataljonen verkar för att ge sina medarbetare bästa möjliga förutsättningar för en givande karriär och ska få chansen att utvecklas inom Försvarsmakten. Därför är utbildning, kurser, övningar inom Försvarsmakten är viktig och naturlig del av vår verksamhet. Vi har ett internationellt kompetensutbyte med Hemvärnet i Danmark.

Vår utbildning testas genom nationella utbildningstester inom Motorcykel, Hemvärnsskallet för hundekipage och skyttesoldater, Hemvärnspatrullfälttävlan för gruppbefäl och skyttesoldater, Svenskt mästerskap i Automatkarbin 4b och pistoltävling pistol 88b.

Välkommen till oss i 463. bevakningskompaniet! 

463. bevakningskompaniet organiserar två bevakningsplutoner, kompanistab, stabs- och sambandsgrupp, kokgrupp, sjukvårdsgrupp och packgrupp.

Vårt rekryteringsområde är framförallt mellan- och sydöstraskåne.

I vårt kompani ingår flera specialister såsom MC-ordonnanser, sjukvårdare, stabsbiträden, signalister, kockar och fordonsförare.

BLI SOLDAT

Är du intresserad av att bli soldat? Gör en intresseanmälan genom att klicka på länken "Intresseanmälan" i menyn överst!

Har du frågor om intresseanmälan eller rekryteringsgång kontakta rekrytering@mil.se eller ring Rekryteringslinjen på +46 (0)8-514 390 09 (vardagar 10.00-15.00).

Hemvärnshälsningar 463. bevakningskompaniet

Adress:
463. bevakningskompaniet Co Skånska gruppen
247 82 SÖDRA SANDBY
Telefon:
046 36 80 00
E-post:
46.hvbat@wips.mil.se
Kalender
Tyck till om sidan